välkommen Novalie =)

Hejsan ALlihopa..
Ni som läser denna blogg..
Kanske dax för mig att skriva lite..
Var juh ett tag sen sist..
Ska Tala om att den 10 April kl:19.37 Föddes våran andra Dotter Novalie Beijer=)
Idag är hon 1 mån o 1 dag..
Tiden går fort fram =)
Förlossningen gick kanon bra..
Men den gick lite väl fort..
när jag kom in te halmstads förlossning var jag öppen 6 cm o sen tog det 1 ½ Timme så var hon ute. Så jag hann inte få någon smärtlindring.. Hade lite lustgas o testade att bada. När jag låg i badet bad jag om ryggmärgsbedövningen men då var jag redan öppen 10 cm.. Så då tog dem hål på vattnet o sen så var d bara att krysta ut henne.. Denna gången upplevde jag att själva krystningen var jobbigare:(:( O d tog mycket längre tid. tror ja låg i ca 40 min.. med jamanda tog det 10 min.. Men dem sa att novalie kom ut tvärtom med ansiktet.. kommr inte ihåg vad det hette..
Men hon hade näsan uppåt än neråt.. så d kasnke var därför som d tog lite längre tid.
Men allt gick bra med oss bägge. men det gör så sjukt ont. fattar inte att man utsätter sig för sånt egentligen.. fast ser man vad man får så gör man d =) O sen försvinner juh smrätan..
Men hade sjuka eftervärkar det var jobbigt tyckte jag.men nu har d gått över =)
o denna gången funkar ammningen mycket bättre så det känns skönt=) det ända som är tråkigt är att jag har inte orken till att ta tag i min vikt (::(
men d kommer hoppas jag..
O sen när ja har slutat amma så blir det hårdbantning som gäller För ja ska bort med dessa extra kilon som ja har kagt på mig plus dem andra kilon som ja skulle ta bort innan ja blev gravid..

Nu så har Jamanda blivit så stor när Novalie kom =)
hon bara älskar sin lillasyster,..
men tror hon är lite avis emellanåt då man blir så låst när man sitter o ammar.. men d kommer nog bli bättre sen får vi hoppas =)=)
Jamanda har börjat att gå utan blöja på dagarna.. hon kissar o bajsar på Pottan så duktig mammas tjej.. men d händer lite olyckor då o då.. men med tiden så kommer d försvinna...


här kommer en bild på mina hjärtan =)

<3<3<3<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0