Joppi

Tjoho

Ett tag sen jag skrev.
Nu är kija lite mer än 4 månader :) tiden går sååå sjukt fort.
O d är helt otroligt för jag ammar henne fortfarande :))
Ska helamma henne till hon blir 6 månader tänkte jag och sen ska jag börja vänja av henne och börja med mera vanlig föda till henne. Det känns sjukt bra att amma faktiskt. Men skulle mjölken försvinna nu så blir jag inte ledsen för vet att hon har fått d bästa i lite mer än fyra månaders tid :))

I lördags den 30 så var d första gången jag och Pierre var utan alla barn och hade en kväll tillsammans. Vi var på för fest och sen gick vi på krogen :) d var skit skoj förutom krogen för d var inte vårat ställe. Så nästa gång blir d något annat ställe för våran del:)) fast tror d dröjer länge till vi kommer gå ut så själva igen. Som sagt inte lättast att få alla barn barnvakt till och alla sa till oss att njut och sov ut. Men d gick juh fan inte. D var alldeles för tyst och ensamt utan barnen. Saknade dem sjukt mycket. Men nu har vi laddar upp våra batteri igen:)) Camilla hade kija och novalie och pappa och Madde hade Jamanda och d gick kanon för alla :))
Sen sov även Jamanda hos sin faster en dag och d tyckte hon var skit skoj :))) och d funkade bra med. Skönt att d funkade :))))

Även den 30 alltså i lördags som var så hade Diana och ante dop för finaste kaylee och jag fick äran att vara fadder åt denna vackra lilla tös:))) ❤❤

Och på tal om något helt annat så har jag äntligen kommit igång med att ta tag i min vikt :)) d känns så underbart skönt:))) men tyvärr så har jag börjat röka lite igen :(((( men genom att jag har rökt så stoppar jag inget annat i munnen så ciggen hjälper mig på vägen. Men vet att jag kan sluta när jag vill för jag har gjort d två gånger och tredje gången gilt blir d sen :))) och jag ska sluta när jag har nått mitt mål och då ska jag sluta på rätt sätt och inte ersätta med en massa godis och skit som jag har gjort dem senaste två åren. Vet att d är skit dåligt av mig att ha börjat igen och kanske dålig ursäkt. Men jag såå mycket bättre just nu och d hjälper massa. Jag tappade 4,5 kilo på två veckor genom att börja röka och sluta äta efter kl 6. Och nu har jag bara fortsatt och lagt till motion. Så på söndag väger jag mig igen. Har en dag i veckan som jag och Pierre äter gott som godis och så :). Lite måste man unna sig faktiskt. Kanske får många dåliga kritik nu angående rökningen men d bryr jag mig inte om. Jag kommer sluta röka och då slutar jag för att jag själv vill. Inte för att jag är gravid lr så.
När jag slutat amma då blir d påsar för min del så jag kan sätta fart på mina kilon rejält. Men kommet då äta middag med barnen och shakes resten av dagen. Hoppas d ska bli massa minus på vågen då:))) hat massa att gå ner. Många kilo. Mitt mål är att komma tillbaka till 80 kilo som jag vägde när jag blev med novalie. Och sen ska jag försätta ner till 68-70 kilo. Så får man se sen hur man ser ut då;)))) längtar. Hoppas på att ha nått ditt till nästa sommar i allafall. Men hoppas på att föröka nå 80 till jul i allafall. Men får se tar ett steg i taget och d är dessa 5,5 kilo som jag har till mitt första mål :)))! Längtar tills dess. Så nu joggar jag minst fem dagar i veckan och går rask takt :))). Kanske blir sex. Men fem är ett måste har jag bestämt :))).

D var lite info
från mig :)
Om någon läser min blogg kommentera gärna så man vet att någon läser den :)))
Älskar mina barn och Pierre av hela mitt hjärta ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0