Lördag

Lördag är d idag. Och idag är Elina hos oss och sover över. Se hur d kommer gå. Dem alla ligger uppe nu och kollar film. Se om dem somnar eller hur d kommer bli:))

D där med vikten har kommit i en svacka just idag känner jag :((( ingen motivation alls :(( var inte ute och fick något igår heller då jag inte hann. Och åt onyttigt gjorde jag med. Men d blir så vet att jag tar över mig d med. Såååå tråkigt och gå själv hela tiden. Men så man får göra. Visserligen är d väl lättare att gå själv då man kan gå i sin egna takt och inte behöver ta hänsyn till någon annan. Men samtidigt när man går med någon och man ser att den andra klara mera så blir man riktigt peppad med :)) funderar på att ta och låna hem svärmor löpband och se om jag kan använda d dem dagar jag har svårt att komma ut. För som sagt man får juh sticka på kvällen för att få den rikriga motionen då barnen så gärna vill följa med på dagen och går man med dem så blir d juh bara mus steg haha och då kan d juh kvitta. Jag vill juh bli svettig och varm:)))). Så d känns att man har gjort något :))
Men ska nog hitta mina motioner och min motivation:). För mina kilon Ska bort.

Har idag haft sjukt ont i övre mage. Svider och gör jätte ont :((( vet inte om d är för jag åt lite dip igår och chips? Hoppas d ger med sig i allafall.

Imorgon så ska vi åka och hälsa på en gammal klasskompis som jag inte har träffat på flera år. Ska bli riktigt skoj :)) bara hoppas att mina barn kommer uppföra sig där:))).

Nähehe nu hoppas jag att kija snart vill äta så jag kan mata henne och sen sticka ut på min kvällsrunda hoppas inte d blir för sent för man vill juh inte sticka ut för sent i skogen och motionera:)).

Love min lilla familj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0