Tillbaka igen

Hejsan
d var inte igsänkas skrev. 
Har faktiskt totalt glömt bort den och sen har jag haft problem att komma in på den. Men läste en annans blogg idag så kom jag och tänka pminin egna :) 
 
så ska försöka skriva några rader. Har ingen aning vem som läser men d spelar egentligen ingen roll. 
 
d har hänt nog en del sen sist jag skrev sist. Vi flyttade juh till hus i landeryd men tyvärr så bor vi inte kvar där längre. Sååå ja vi har flyttat igen. Jag klarade inte av huset med min värk och sen var vi sååå fruktansvärt ensama där med barnen. Så vi sökte oss en lägenhet i sjömarken utanför Borås o fick den  så vi sa upp huset och fixade allt men han skulle tota. Renovera lägenheten och varandra drog ut på tiden och allt så till slut stog vi utan lägenhet eller hus. Så vi hittade en jätte fin lägenhet i torsbo som ligger mellan Tranemo och Ulricehainfinnande gällstad. Vi trivs kanon brà här. Var verkligen länge sen vi trivdes sååå bra. Sen klart man saknar huset för d var sååå fritt där för barnen på sommaren man kunde bara släppa ut dem.  Men det kan vi göra här med med Jamanda men inte med Novalie eller kija men vi ska fixa staket till sommaren våren så vi kan göra d här med. Ska bli skönt. 
Vi trivs i allfall skit bra här. 
 
sen har vi skaffat oss en liten hund som heter dobbe. Han är en liten blandras mellan naken hund och den andra rasen kommer jag inte på nu. Han är sååå go. Barnen bara älskar honom  
 
Pierre han är pappaledigt med kija just nu och jag började jobba igen i december månad. Så var hemma nästan i två år. 
Har blandade känslor när d gäller d. Skönt att komma och få göra annat än ta hand om barnen. Men samtidigt så älskar jag verkligen att vara mammaledig. Men tyvärr så räcker juh inte dagarna att vara hemma hur länge som helst ich eftersom Pierre varit sjukskriven och blev arbetslös då han varit hemma för mycket med mig och barnen för jag hade sån värk förra året med min reumatism Och jag inte klarade av dem. Så hade vi inte så många val att jag var tvungen gå tillbaka till jobbet. Men i mars eller april månad så börjar vi skola in kija på dagis och då ska Pierre förhoppningsvis komma ut i arbetslivet igen Och vi åter går till d vanliga. Och då kan jag kanske te sommaren vinter ta någon månad eller några månader mammaledig igen. Vi får se. 
Men har fått bra arbetstider men har nu sakt till att jag hade velat ha dygn några pASs så jag kan få lite mera ledigt till minà barn men vi får se. Just att slippa ha många korta pass och får köra mer. Men vi får se
 
Skriva lite om barnen tänkte jag. 
Jamanda har blivit fyra år. Hon växer så d knakar.
Hon är väldigt självständig så d är inte mycket man måste hjälpa henne med. 
Hon har även tappat sin första tand gjorde hon nu i början av januari. Stora tjejen. 
Hon pratar massa och kan massa saker. 
Mammas älskade tjej. 
 
 
Novalie blir 2 år nu i april och i henne är d full rulle på. Hon älskar att busa och hitta på jävelskap haha mammas lilla Blondii. 
Hon pratar en del oxå. Säger många små ord. Så kul hon börjar bli stor.  Hon skiljer sig verkligen från Jamanda om man jämför hur hon var när hon var mindre. Jamanda var mera lugn. Novalie är d full fart från morgon till kväll. och hon är blond Jamanda och kija är mörkhårig hihi. 
 
Kija hon blir 1 år i Feb så snart är hon stor tjeje med. 
Kija hon hade börjat gå och hon är d oxå full rulle på. Oftast en glad och nöjd liten tjej. Lik sin stora syster Jamanda.  
 
 
hopp d var lite att skriva är såå dåligt på sånt här. Men nu vet ni att vi l allafall :) 
 
jag och Pierre firade 10 år den 27 september 2010. Tiden går sjukt fort. Och är sååå nöjd med han. Älskar han då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0